Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd.
Thuis

Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd.

enkel perfect, zeer snel en in ontvangen het werk orde ..... dankt igrowbio en Henry

—— Eric Peterson

Perfecte leiden voor klonen, aanzetten en houseplants.

—— Thomas J. Cross

Zeer gelukkig met deze aankoop!

—— Eli Garcia

Algemene grote waarde en kwaliteit. De lage macht/de stroomsterkte trekt.

—— Loodje E

Het detail aan ontwerp was efficiënte energie.

—— Terrellmerg

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd.
het testen van 1 productielijn 2 bureau Productielijn 3 het verouderen het testen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Merken : igrowbio
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 20000000-80000000
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 80% - 90%

Co. van Shenzhenigrow Biotech, Ltd wordt gevestigd in Shenzhen-Stad China. Het is een onderneming die op technologie gebaseerd R&D, vervaardiging, verkoop en de dienst integreren.

Het bedrijf is geëngageerd aan optisch onderzoek en zijn toepassing in het planten en het kweken, verstrekkend perfecte verlichtingsoplossingen voor de klanten. Volgens klantenbehoeften en markttendensen, ontwikkelen wij en veroorzaken de lichten van de installatiegroei en biologische het fokkenlichten. De belangrijkste toepassingsgebieden omvatten binnentuinen, ingemaakte installaties, het zaaien, het kweken, hydrocultuur, landbouwbedrijven, het serrefokken, het in water oplosbare fokken, het bloemfokken, het serrefokken, aquatische organismen, enz. En zich baseert bij het rijke optische onderzoek en programma past de database, de meest ideale „verlichtingsoplossing“ voor verschillende klanten aan. Alle producten hebben Ce, RoHS, FCC, ETL DLC en andere certificatie overgegaan. De producten worden over de hele wereld verkocht, hoofdzakelijk aan Europese en Noordamerikaanse Markt. De hoogte - de kwaliteit en de goede dienst hebben winst een uitstekende reputatie in de internationale markt.

Wij zijn niet alleen loonsaandacht aan het wetenschappelijke onderzoek van optica in biologische cultuur en toepassing, maar ook koppel actief de onderzoeksresultaten aan de maatschappij terug. Het handhaaft samenwerking en uitwisselingen met de industriedeskundigen, de basissen van het gewassenexperiment, universiteiten en hogescholen het hele jaar door, en voert actief onderzoek met bevoegde diensten naar diverse indicatoren en inspecties van van de LEIDENE de lichten installatiegroei en biologische het fokkenlichten uit.

„Groei met metgezellen“ altijd is onze filosofie. De collega's en de werknemers zijn onze metgezellen die, die hen helpen groeien en het beter leven creëren; de klanten zijn onze metgezellen, zullen wij de oplossingen van uitstekende kwaliteit en producten, verstrekken en zullen een stichting voor klantenontwikkeling bouwen; de leveranciers zijn onze metgezellen, moeten wij samen productietechnologie Verbeteren en hen concurrerender maken!

 

China Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

China Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

China Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens
Shenzhen Igrow Bio-Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Fang

Tel.: 86-755-23006670

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)